Ефективна и Гъвкава Складова Програма за Търговци и Производители

Composity ви помага лесно и бързо да организирате своите складове, обекти и стоковите наличности в тях.

Composity Склад

Защо да изберете Composity?

icon

По-голяма ефективност на служителите

Composity Склад улеснява работата на служителите. Вашите работници в склада имат ясна представа къде се намира всеки един артикул, така че бързо и ефективно могат да подготвят поръчките за експедиране.

icon

Увеличавате продажбите

Знаейки точно бройка от даден артикул на склад, с какви други продукти можете да го комбинирате или заместите и колко бързо може да стигне до клиента, Вашите търговци ще бъдат в много по-добра позиция, за да направят продажба.

icon

Лесен за работа

Предпочитан и от служители, и от мениджмънта - удобен за работа, мобилен и бърз. Composity е създаден, за да направи работата Ви на мениджър по-лесна, а персоналът Ви - по-щастлив.

icon

Избягвате грешки, които могат да струват скъпо

Системата се грижи стоковите наличности веднага да се актуализират при направена дадена операция. Така винаги знаете колко точно и къде имате на склад , което не позволява да останете без даден продукт, или да продадете на клиент нещо, което нямате.

icon

Подходящ за всеки модел на работа

Идеален за производители, търговци на едро и дребно, които искат складът им да е винаги точен. Composity е гъвкаво решение, което расте с темповете на бизнеса. Софтуерът може да се използва както от фирми с малко служители и един склад, така и от фирми с над 100 потребителя и множество складове и обекти.

icon

Интегриран с всички модули на Composity

Интегриран с останалите модули на Composity в една цялостна бизнес платформа. Получавате не само Складов софтуер, но от едно място и с обща база от данни можете да управлявате всичко свързано с бизнеса Ви - от продажби и клиентски взаимоотношения, до производство и снабдяване.

Започнете безплатно!
Преминете на по-висок план едва, когато имате нужда.

Платените планове започват от 98 лв. на месец (с включени 10 потребители и всички налични модули).