Най-доброто решение за търговията на дребно

Composity предоставя на търговците на дребно ефикасна система, позволяваща пълна оптимизация на бизнес процесите и стимулиране на продажбите - както в обектите, така и онлайн.

Започнете безплатно
Composity CRM features

Всичко необходимо, за да успее вашият бизнес в търговията на дребно

Желанията на клиента непрекъснато се развиват, индустрията търпи непрестанни промени, следователно и вашият бизнес софтуер трябва да ви позволява да се адаптирате към средата. С избора на Composity си осигурявате гъвкаво решение за всички нужди на търговията на дребно. Системата обхваща изцяло дейностите на сектора - поръчки и склад, онлайн търговия, POS софтуер, управление на информация за клиенти и доставчици, счетоводство и др.

Вашето решение за търговия на дребно от Composity:

  • Осигурява на клиентите ви безупречно преживяване, докато пазаруват от вас
  • Пълна история на данни за предишни поръчки, предпочитания и комуникация с клиента
  • Проследяване на изпълнението на поръчките и на наличностите в склада - всичко необходимо, в един софтуер
  • Продавайте вашите продукти и услуги в интернет - с онлайн магазин, създаден специално за вас
  • Информация в реално време за продажби и техните бъдещи тенденции
Използвайте Composity безплатно >>
Composity CRM features

eCommerce

Composity е вашето решение за максимално улеснение на онлайн продажбите. Нашият eCommerce предлага огромни възможности за увеличаване на онлайн присъствието ви с функции като автоматично прехвърляне на данни за поръчки към склада, както и управление на промоции и отстъпки. Също така задаване на езикови версии, различни опции за плащане, валути и други. Следенето на информацията за складови наличности в реално време е удобно и улеснено, както и организацията по изпращане на стоките. Създайте свой функционален и красив онлайн магазин, който наистина да реализира продажби.

Софтуер за търговски обекти

ПОС (POS – “point of sale”) решението на Composity е модерна система с мобилна версия за работа на всяко устройство. Проектирана специално за нуждите на търговията на дребно, системата прави много повече от заявки към касовия апарат. За да се увеличи удовлетворението на клиентите ви, имате достъп до информация за предишни поръчки, предпочитания и персонализация. Справката за наличности на стоки е бързодостъпна. С използването на POS системата на вашата рецепция/каса в магазина, помагате на операторите да избегнат случайни грешки и същевременно се улесняват ежедневните им операции. С красив и интуитивен дизайн, обслужването в магазина се усъвършенства. Особено внимание е обърнато и за потребителите на екрани с touch-screen, за най-голямо удобство и бързина на продажбите.

360 поглед над клиентите

Пълна информация в профила на клиента - с един поглед! Composity ви дава всички необходими детайли веднага. Вижте история на поръчките, комуникация с клиента, дали поръчват онлайн, в магазина или се свързват с някой от търговците. Данните в профила дават изчерпателна информация, необходима за целите на продажби, маркетинг и поддръжка.

Вашият бизнес по Вашия начин

ApparelsМода
Electronic AppliancesТехника
JewelleryБижута
BeautyКрасота и здраве
FootwearОбувки
ToysИграчки
BooksКниги
SportsСпортни стоки
ServicesТуризъм
Moreи още много
Marketing Materials logo

На Composity разчитат успешни бизнеси в търговията на дребно по цял свят

Marketing Materials е проект, който изискваше уникален подход при разработката, тъй като представлява реализация на оригинална идея. Екипът на Composity се справи с имплементирането на желаната от нас логика при изчисляването на цената на конкретните продукти според избраните от клиента параметри в реално време. Те съумяха да реализират голям обем специфични изисквания към описанието и представянето на продуктите на сайта и да ги „облекат“ в един електронен магазин с присъщата му функционалност. По време на разработката, а и впоследствие като поддръжка се радвахме на бърза и приятна комуникация и готовност за изпълнение на поставените задачи.
Слави Славчев, Управител
wwww.marketingmaterials.eu
Customazable icon

Пълно персонализиране

Лесен за настройка и приспособяване към специфичните ви нужди

Less-Cost icon

50% по-евтино

Composity за търговия на дребно струва 2 пъти по-малко от лицензите и софтуерите за големи предприятия

Always Available icon

Винаги достъпен

Гарантираме средно 99.95% достъпност - винаги ще може да влезете в системата и да работите безпроблемно

Migration icon

Експертна помощ при миграция

Нашият екип от специалисти ще ви помогне да преминете към Composity от всяка друга платформа за търговия на дребно или eCommerce

Implementation icon

Бързо внедряване

Настройките на системата за да отговаря на вашия бизнес са много бързи и Composity е на разположение, за да ги направи за вас!

Easy to Use icon

Най-добрата поддръжка

Предлагаме извънредно добра поддръжка на клиентите си в решаването на всякакви проблеми