Документация

Настройки на АкаунтНастройки на Профила

Всеки потребител има собствен акаунт в Composity. По подразбиране задължителната информация, предоставена от вас по време на регистрацията, се актуализира автоматично. След като влезете в системата, можете да промените тези детайли според предпочитанията си.

Лична Информация:

 1. За да прегледате или промените личната си информация, отидете в горния десен ъгъл и кликнете върху аватара. Когато кликнете върху Акаунт, ще бъдете пренасочени към формуляр, където се попълват данните ви.

 2. Променете личните данни в страницата на потребителския профил според изискванията:

  Поле Описание Задължително?
  Имейл Показва основния имейл на потребителя. Моля, обърнете внимание, че този имейл се използва и за влизане в системата. Да
  Име Посочете първото име на потребителя. Не
  Фамилия Посочете фамилията на потребителя. Не
 3. За да промените снимката на потребителския си профил, кликнете върху Преглед или Качване. Изображенията в профила се отварят в изскачащ прозорец. Изберете изображение или качете ново.

Промяна на парола

Можете да промените паролата от профила си. Моля, обърнете внимание, че не можете да променяте паролата за други потребители.

 1. Кликнете върху аватара на потребителския си профил и след това кликнете върху Акаунт.

 2. В страницата „Акаунт“ кликнете върху „Парола“.

 3. На страницата Парола въведете текущата си парола и добавете новата парола в съответните полета.

Бележка: Вашата парола трябва да бъде между 6 и 20 знака; трябва да съдържа поне една малка буква, една главна буква, но не може да съдържа разстояние.

Промяна на езика

Платформата на Composity е достъпна на два езика - английски и български. Можете да промените езика на дисплея на предпочитания от вас език по всяко време.

 1. Отворете Акаунт ⟶ Настройки.
 2. Изберете език от полето Език На Интерфейс.

След като промените езиковите си предпочитания и обновите страницата, софтуерът ще се преведе на избрания от вас език.

Промяна на темата

Всеки отделен потребител има възможност да персонализира цветовете в профила си. С помощта на функцията "Теми" можете да променяте цвета на фона на горното меню и цвета на иконите в лявото меню.

Тази персонализация няма да промени темата за всички потребители. Тя е специфична за потребителя и ще се отразява само върху профила ви.

 1. Отворете Акаунт ⟶ Настройки.
 2. От полето Смяна на темата променете цветовете. Ако искате цветът на фона на лентата да бъде градиент, изберете два различни цвята. Ако искате лентата да бъде един цвят, изберете същия цвят.

Все още имате нужда от помощ?


Изпратете запитване

Часове за поддръжка: Понеделник-Петък 9:00 до 18:00 • +359 890 955 966 • Изпрати запитване