За нас

За нас

Кои сме ние и защо стартирахме Composity?

Персонализирана илюстрация на екип, който си поставя цели и следва своята мисия.

Нашите цели

Иновативен бизнес


Ние се стремим да помогнем на МСП да разгърнат своя потенциал и да просперират, като правят бизнес по правилния начин.


Винаги готови да помогнем


Разглеждаме индивидуално специфичните потребности на всеки клиент. Всеки един от нашите клиенти преминава през лесна и бърза имплементация на софтуера.


Сигурност, надежност и дружелюбност


Екип от професионалисти


Персонализирана илюстрация на агент за поддръжка на клиенти и телефон, показващ комуникация в процес по обслужване на клиенти.

Защо стартирахме?

Голяма част от нашият екип е участвал в създаването на някои от най-добрите софтуерни продукти в света преди десет години. От тогава ние идентифицирахме ниша на пазара, в която установихме, че липсват качествени и достъпни софтуерни решения за малките и средни предприятия. Ето защо създадохме Composity - с цел да помогнем на възможно най-много бизнеси да реализират пълния си потенциал. Нашият продукт е подходящ за малките и средни фирми. Ние се стремим да бъдем полезни и иновативни, като предоставяме на нашите клиенти цялостни бизнес софтуерни решения като CRM, ERP и електронна търговия.


6112+Потребители

1596+Компании

69Държави

background image
 • Five stars review

  Всички данни на едно място и винаги бърз отговор от support екипа!

  Composity ни помага да координираме счетоводството с оперативния отдел по много ефективен начин, като държим почти всички данни за работния процес на едно място.

 • Five stars review

  Най-добре изглеждащият софтуер, съвместим с българското законодателство!

  Използваме Composity вече една година и всичко стана много по-организирано. Производственият модул е моят личен фаворит. Най-важното е, че интерфейсът е изключително удобен за потребителя.

 • Five stars review

  Препоръчвам!

  Лесно и интуитивно приложение за управление на фактури и разходи. Проследяваме завършването на проектите и фактурирането за нашите вътрешни проекти.

 • Five stars review

  Благодарим ти, Composity!

  Във всеки един момент от всяко устройство в офиса или в движение имаме точна информация за количеството и стойността на произведените стоки, суровините и материалите в склада от етикетите и опаковките до всеки един съставен компонент.

 • Five stars review

  Екипа на Composity е страхотен!

  Когато се наложи винаги е на наше разположение. Оценяваме тяхната бързина и точност в решаваното на създалите се проблеми, защото времето ни е ценно.

 • Five stars review

  Composity ми улесни живота!

  С една дума ежедневните счетоводни задачи през Composity отнемат минути и са толкова лесни за изпълнение - че научих всички в офиса.

 • Five stars review

  Composity е най-доброто ни решение!

  Ние го използваме, за да управляваме нашия инвентар. Всичко може да стане много объркано в бизнеса с подправки с различни партиди, номера на партиди и т.н. и ние сме много доволни от различните опции, които ни предоставя, особено с производствените ни дейности.

 • Five stars review

  Страхотно решение за малки и средни предприятия

  Composity е страхотна възможност, ако управлявате малко или средно предприятие и търсите конкурентна ценова алтернатива на Zoho.

 • Five stars review

  Професионален екип!

  Получихме отлична поддръжка за форума на глобалните производители относно устойчивостта в сектора на здравеопазването на 17-18 ноември 2021 г. Поддръжката на платформата SPHS от Composity и партньорството са взаимно изгодни.