Picture of the background

Най-доброто решение за търговията на дребно

Composity предоставя на търговците на дребно ефикасна система, позволяваща пълна оптимизация на бизнес процесите и стимулиране на продажбите - както в обектите, така и онлайн.

Персонализирана илюстрация на мъж и жена, които пазаруват онлайн с елементи на софтуера за електронна търговия Composity.
Персонализирана илюстрация на човек в склад, сканиращ баркода на артикул и управляващ движенията на инвентара с елементи на бизнес софтуера Composity.

Всичко необходимо, за да успее Вашият бизнес в търговията на дребно

Желанията на клиента непрекъснато се развиват, индустрията търпи непрестанни промени, следователно и Вашият бизнес софтуер трябва да Ви позволява да се адаптирате към средата.


С избора на Composity си осигурявате гъвкаво решение за всички нужди на търговията на дребно. Системата обхваща изцяло дейностите на сектора - поръчки и склад, онлайн търговия, POS софтуер, управление на информация за клиенти и доставчици, счетоводство и др.


Персонализирана илюстрация на жена, която пазарува онлайн с елементи на бизнес софтуер Composity около нея.

eCommerce

Composity е Вашето решение за максимално улеснение на онлайн продажбите.


Нашият eCommerce предлага огромни възможности за увеличаване на онлайн присъствието Ви с функции като автоматично прехвърляне на данни за поръчки към склада, както и управление на промоции и отстъпки. Също така задаване на езикови версии, различни опции за плащане, валути и други.


Следенето на информацията за складови наличности в реално време е удобно и улеснено, както и организацията по изпращане на стоките. Създайте свой функционален и красив онлайн магазин, който наистина да реализира продажби.


Персонализирана илюстрация на мъж, който проверява резултатите от продажбите с Composity POS.

Софтуер за търговски обекти

POS (“point of sale”) решението на Composity е модерна система с мобилна версия за работа на всяко устройство.


Проектирана специално за нуждите на търговията на дребно, системата прави много повече от заявки към касовия апарат. За да се увеличи удовлетворението на клиентите Ви, имате достъп до информация за предишни поръчки, предпочитания и персонализация.


Справката за наличности на стоки е бързодостъпна. С използването на POS системата на Вашата рецепция/каса в магазина, помагате на операторите да избегнат случайни грешки и същевременно се улесняват ежедневните им операции. С красив и интуитивен дизайн, обслужването в магазина се усъвършенства. Особено внимание е обърнато и за потребителите на екрани с touch-screen, за най-голямо удобство и бързина на продажбите.


Персонализирана илюстрация на екип, който проверява информацията за клиенти със софтуерни елементи на Composity.

360 градусов поглед над клиентите

Пълна информация в профила на клиента - с един поглед!


Composity Ви дава всички необходими детайли веднага. Вижте история на поръчките, комуникация с клиента, дали поръчват онлайн, в магазина или се свързват с някой от търговците. Данните в профила дават изчерпателна информация, необходима за целите на продажби, маркетинг и поддръжка.


implementation background image

Вашето решение за търговия на дребно от Composity:

 • Осигурява на клиентите ви безупречно преживяване, докато пазаруват от вас

 • Пълна история на данни за предишни поръчки, предпочитания и комуникация с клиента

 • Проследяване на изпълнението на поръчките и на наличностите в склада - всичко необходимо, в един софтуер

 • Продавайте вашите продукти и услуги в интернет - с онлайн магазин, създаден специално за вас

 • Информация в реално време за продажби и техните бъдещи тенденции

 • Пълно персонализиране- лесен за настройка и приспособяване към специфичните ви нужди

 • 50% по-евтино - Composity за търговия на дребно струва 2 пъти по-малко от лицензите и софтуерите за големи предприятия

 • Винаги достъпен - гарантираме средно 99.95% достъпност - винаги ще може да влезете в системата и да работите безпроблемно

 • Експертна помощ при миграция - нашият екип от специалисти ще ви помогне да преминете към Composity от всяка друга платформа за търговия на дребно или eCommerce

 • Бързо внедряване - настройките на системата за да отговаря на вашия бизнес са много бързи и Composity е на разположение, за да ги направи за вас!

 • Най-добрата поддръжка - предлагаме извънредно добра поддръжка на клиентите си в решаването на всякакви проблеми

Picture of the cloud

Надградете бизнеса си днес!