Промени играта: как използването на бизнес софтуер може да стимулира растежа (част 2)

Alexandra Vezirova
2 min
Промени играта: как използването на бизнес софтуер може да стимулира растежа (част 2)

От предишната статия научихте, че бизнес софтуерът е в основата на съвременния бизнес. Той засяга всеки аспект от работния процес – от начина, по който служителите работят заедно, за да си свършат работата, и как доставчиците извършват доставки от врата до врата, до това колко са доволни клиентите от продуктите и услугите, които предлагате. Но без правилния софтуер не можете да осигурите стойността, от която вашият бизнес се нуждае, за да процъфтява. Ето защо трябва да инвестирате в софтуер, който ви дава възможност да растете.

Изпълнете целите и ключовите резултати

OKR е подход за поставяне на цели, който може да помогне на вашия екип при създаването и проследяването на измерими цели. Той е средство за вас и вашите колеги да си сътрудничите за това как да посветите времето и енергията си на създаване на фантастичен бизнес или продукт. Най-добрата страна е, че можете да приспособите стратегията си към изискванията на вашия екип, както и към променящите се цели на вашата компания. Това може да ви помогне да определите кои са ключовите точки, върху които е най-важно да се съсредоточите и да ви даде рамка за измерване на вашия успех. Можете да използвате софтуер, за да управлявате работата си и да изпълнявате задачи по-бързо и по-ефективно. Независимо дали сте стартираща компания от един човек или мултинационална корпорация с хиляди служители, подходящият софтуер може да ви помогне да постигнете целите си и да предостави стойност на вашите потребители. Composity идва на помощ. Ние ви предлагаме технологии и услуги, които ви гарантират ефективност, иновации и удобство.

Рационализирайте процесите

Процесът на рационализиране е свързан с прилагането на прости и по-гъвкави подходи, които да направят една организация или система по-ефективна. Разпределянето на работата на вашите служители в задачи улеснява организирането, проследяването и отчитането на свършената работа, което позволява на вашия екип да бъде по-ефективен и продуктивен. Проследяването на отчетеното време, изразходвано за всеки проект и дейност, може да помогне на мениджърите и собствениците да изчисляват заплатите и бонусите на служителите си по-ефективно. Със сборни отчети,Dashboard-и и автоматизирани процеси, предназначени да поддържат връзката и информираността на вашия екип, можете да проследявате  критични показатели и да имате видимост в реално време за работата, докато тя дори все още не е приключена.

По-добро взаимодействие с клиентите с Helpdesk софтуер

Helpdesk софтуерът е инструмент, който може да се използва за различни задачи за поддръжка на клиенти. От една точка за контакт можете да управлявате комуникациите, да предоставяте поддръжка и да споделяте информация с потребителите. Helpdesk-ът комуникира чрез билети (ticket-и), поради което е известно още като Ticketing система. Ако търсите софтуер за вашият Helpdesk, имаме предложение. Composity е чудесен инструмент за следене на вашите Support Tickets. Той се свързва с вашия имейл и календар, което ви позволява да отговаряте на клиенти от всяко място. Можете също така да създавате бележки, да възлагате задачи на колегите си и да настройвате автоматични отговори.

Преобразувайте вашите данни в мощни прозрения

Все повече и повече експерти откриват, че искат помощ, за да издигнат бизнеса и потребителите си на върха. По този начин дейностите по бизнес разузнаване са подобни на стълбище - всяка нова информация ви приближава до върха. BI преобразува данните на вашата компания в съдържателни визуализации, които можете да събирате и управлявате, за да се съсредоточите върху това, което наистина има значение. Бъдете информирани, откривайте тенденциите, когато се появяват, и развивайте бизнеса си. Друго предимство на BI софтуера е, че той използва голям набор от информация и облачни изчисления, за да опрости трудния анализ на данни и да помогне на фирмите при внедряването на BI в отделите.

Извод

Сложните проблеми могат да бъдат решени по-лесно с помощта на All-in-One бизнес софтуер. Различните функционалности на Composity ви дават възможност да интегрирате всеки процес във вашата компания. Нещо повече, вашият бизнес става много по-лесен за управление, когато има само едно решение за CRM, продажби и фактуриране, управление на проекти, склад, производство и маркетинг. Има потенциала да ви помогне да постигнете повече, отколкото някога сте смятали за възможно.